לוגו ועד העדה הספרדית

העדה היהודית הספרדית חיפה

ועד העדה הספרדית בחיפה מושיט יד לאוכלוסיות מוחלשות בכל תחומי החיים, מלידה ועד פטירה. בין השאר מקיימת העמותה פעילויות מגוונות עבור ילדי גנים, מפעילה תוכניות העשרה לתלמידי בתי ספר, מקיימת קורסי הכנה לצבא, מחלקת מלגות לסטודנטים וסטודנטיות בהיקף של מאות אלפי שקלים מדי שנה כבר עשרות שנים, מחלקת בגדים לאוכלוסיות מועטות יכולת ומפעילה את חברה קדישא הספרדית בחיפה.

בנוסף ועד העדה יזם ומוביל את "הבית הספרדי" – בית אבות שנחשב לאחד המצטיינים בארץ, גם בזכות שיתוף פעולה פורה עם האקדמיה, גם בזכות יישום מודל האשכולות המתקדם וגם בזכות הצוות הקשוב והמסור שמעניק לדיירים תחושת בית אמיתית.

עו"ד יוסף גילאור

יו"ר ועד העדה היהודית הספרדית בחיפה

עו"ד גילאור סיפק לוועד העדה היהודית הספרדית חיפה שירותים משפטיים שונים, בהתנדבות מלאה. יו"ר הוועד באותה תקופה פנה אליו על-מנת שיצטרף באופן רשמי לעמותה, כפי שעשו זאת לפניו אביו, אמו ודודו (גם סבתו עסקה בפעילות ציבורית ארוכת שנים). כשעו"ד גילאור יצא לפנסיה הדבר קרה. תחילה שימש כחבר ועד, לאחר מכן מונה לממלא מקום היו"ר ומאז 2015 הוא נושא בתפקיד יו"ר ועד העדה.

תפקידים קודמים / נוספים

יו"ר הבית הספרדי "בית אברהם"

נשיא לשכת המסחר ישראל-תאילנד

קונסול של כבוד של תאילנד בישראל